Γαμήλια Δεξίωση

Γαμήλια Δεξίωση

Η Κρήτη είναι το ιδανικό μέρος για να οργανώσει κάποιος τον γάμο του. Συνδυάζει αρμονικά τα εντυπωσιακά βουνά της, με τις μοναδικές παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά τους. Είναι προορισμός με απίθανες τοποθεσίες, γεμάτες ενέργεια και απαράμιλλη ιστορία.

Η Κρήτη δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εισαγωγή στον κόσμο των τροφίμων. Παγκόσμιες μελέτες χαρακτήριζαν τον κρητικό τρόπο διατροφής ως τον πλέον ενδεδειγμένο. Σε αυτόν άλλωστε οφειλόταν η μακροζωία των Κρητών.

Την εταιρεία μας την χαρακτηρίζει το μεράκι και η αγάπη της τέχνης υψηλής μαγειρικής και της απόλαυσης του καλού φαγητού, που προέρχεται από παραδοσιακές συνταγές και δημιουργική κουζίνα. Η πλειονότητα των πρώτων υλών , είναι από τη δική μας φάρμα και τις δικές μας βιολογικές καλλιέργειες. Επίσης διαθέτουμε εξαιρετικής ποιότητας φυσικό-βιολογικό κρασί, δικής μας παραγωγής. Θα έχετε στη διάθεσή σας τους πιο εξειδικευμένους σεφ ανάλογα με το τι μενού θα επιλέξετε. Η εταιρεία μας, αποτελεί εγγυημένα μία ωδή στο πάντρεμα της καλής γνώσης του οίνου και της αληθινής εκτίμησης για το φαγητό. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε από 2 έως 1000 άτομα.

Σας προσφέρουμε:

Πολυτελή εστιατόρια  

Πολυτελή ξενοδοχεία  

Ιδιωτικές παραλίες (ιδανικές για cocktail parties και φαγητό)  

Ιδιωτικοί χώροι μεγάλων εκδηλώσεων  

Catering πολυτελείας στη βίλα σας  

Catering σε δάση, αμπελώνες, ελαιώνες, μιτάτα, φάρμες με ζώα, ενεργειακούς και αρχαιολογικούς χώρους  

Οτιδήποτε ζητήσετε