Υποβρύχιος Γάμος

Υποβρύχιος Γάμος

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι ονειρεύονται για το γάμο τους, συνήθως περιλαμβάνει μια γαλήνια ρομαντική σκηνή με μια νύφη σε λευκό που επιπλέει κομψά κάτω από το διάδρομο.

Δεν υπάρχει συνήθως πολύ νερό που εμπλέκεται σε αυτά τα όνειρα.

Εκτός αν ψάχνετε για μια πινελιά περιπέτειας και θέλετε να βουτήξετε κάτω από τα κύματα για τους όρκους σας.

Θα εκπλαγείτε πόσοι άνθρωποι έχουν κάνει στην πραγματικότητα υποβρύχιους γάμους.

Λοιπόν, πόσο βαθιά είναι η αγάπη σου;

Ένας υποβρύχιος γάμος είναι ακριβώς αυτό: μια γαμήλια τελετή που γίνεται υποβρύχια.

Αυτή η συναρπαστική ιδέα είναι ιδανική για ζευγάρια που θέλουν κάτι μοναδικό και αξέχαστο. Είτε είστε , δύτης, surfer, λάτρης του ωκεανού, ή απλά θέλετε μια περιπέτεια, αυτή είναι μια υπέροχη επιλογή που πρέπει να εξετάσετε .Και οι δύο θα πρέπει συνήθως να φοράτε μάσκες και ρούχα κατάδυσης. Θα χρειαστούν μερικά μαθήματα καταδύσεων για τα ζευγάρια που δεν είναι δύτες, έτσι ώστε να μπορούν να είναι άνετα υποβρύχια.

Προσπαθήσατε ποτέ να φιλήσετε κάποιον ενώ φορούσα μάσκα κατάδυσης; Ας πούμε απλά ότι το πρώτο σας φιλί ως παντρεμένο ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο από το συνηθισμένο. Μετά την υποβρύχια γαμήλια τελετή, θα ανεβείτε για να απολαύσετε μια εορταστική δεξίωση με τους καλεσμένους σας.

Φανταστείτε τον ονειρικό γάμο σας σε αυτόν τον ονειρικό προορισμό. Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε! Απλά σκεφτείτε όλες τις μαγευτικές στιγμές που θα ζήσετε στον υποβρύχιο γάμο σας στην Κρήτη ! Θα είναι στη διάθεσή σας η εμπειρότερη ομάδα καταδύσεων που μπορείτε να συναντήσετε στην Κρήτη, με εξειδίκευση στους υποβρύχιους γάμους. Όσο για το βυθό; Ένα πραγματικό παραμύθι…