Συμβολικός γάμος

Συμβολικός γάμος

Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν το συμβολικό γάμο στην Ελλάδα για να δέσουν τον κόμπο. Είναι η καλύτερη επιλογή για όσους δεν επιθυμούν να περιμένουν πολύ χρόνο για την έκδοση της τεκμηρίωσης. Είναι επίσης ο πιο ρομαντικός τρόπος για να πει το ζευγάρι ότι σε αγαπώ.

Ο χαρακτήρας του δεν είναι ούτε θρησκευτικός ούτε νόμιμος. Εκτελείται ακριβώς όπως και ο πολιτικός γάμος, αλλά δεν είναι νομικά αναγνωρισμένος. Νομικά έγγραφα δεν είναι απαραίτητα, δεν εκδίδεται άδεια γάμου και το πιο σημαντικό, δίνει στο ζευγάρι μια αίσθηση απόλυτης ανεξαρτησίας, αφού μπορεί να γίνει παντού.

Είναι η μέρα σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε ό,τι επιθυμείτε και ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για εσάς είναι να προσαρμόσουμε τη γαμήλια τελετή ώστε να αντανακλά στην προσωπικότητα και σ την αγάπη κάθε ζευγαριού. Ο συμβολικός γάμος είναι ο τέλειος τρόπος για να αποδείξεις την αγάπη σου και να ενώσεις τις καρδιές σου στην Ελλάδα.

Επιλέξτε από το ευρύ φάσμα των Υπηρεσιών μας όλες εκείνες που θα αποτελέσουν την εικόνα και το τοπίο του γάμου σας.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής θα σας δοθεί ένα άτυπο πιστοποιητικό που θα σας υπενθυμίζει πάντα αυτή την ξεχωριστή ημέρα.