Πολιτικός Γάμος

Πολιτικός Γάμος

Εάν επιλέξετε έναν πολιτικό γάμο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στο παρελθόν, οι πολιτικοί γάμοι στην Ελλάδα θα μπορούσαν να εκτελούνται μόνο σε δημαρχείο ή σε άλλο κρατικό κτίριο. Σήμερα, εκτός από το δημαρχείο, μπορούμε να οργανώσουμε το γάμο σας σε μέρη πέρα από την πιο τρελή φαντασία σας, ιδανικό για να τραβήξετε τις φωτογραφίες σας! Αν έχετε συγκεκριμένα αιτήματα σχετικά με τον τόπο όπου θέλετε να έχετε το γάμο σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα!

Ακόμη και αν ο γάμος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αυτή τη συγκεκριμένη τοποθεσία, μπορούμε να την έχουμε στο δημαρχείο και να έχουμε συμβολικό γάμο όπου θέλετε. Οι πολιτικοί γάμοι εκτελούνται από τον δήμαρχο ή από κάποιον εξουσιοδοτημένο από τον δήμαρχο. Η τελετή διαρκεί 15 λεπτά. Ο δήμαρχος σας διακηρύσσει σύζυγο και σύζυγο και σας παραδίδει το πιστοποιητικό γάμου.

Απαιτούμενα έγγραφα για τον Πολιτικό Γάμο:

  • Διαβατήριο ή άλλο ταξιδιωτικό έγγραφο
  • Πιστοποιημένο αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησης.
  • Επιστολή χωρίς εμπόδια ή ενιαία κατάσταση, μία για κάθε σύζυγο.
    Λάβετε υπόψη ότι τα Πιστοποιητικά Μη Παρεμπόδισης εκδίδονται από τους τοπικούς Καταχωρητές σας μετά από προειδοποίηση 15 ημερών. και ισχύουν μόνο για 3 μήνες. Ως εκ τούτου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία έκδοσής τους είναι λιγότερο από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του γάμου σας.
  • Αμετάκλητο διάταγμα διαζυγίου (εάν ισχύει).Σε περίπτωση διαζυγίου ενός ή και των δύο μερών.
  • Πιστοποιητικό θανάτου (Εάν ισχύει).Σε περίπτωση που ένα ή και τα δύο μέρη είναι χήρος.
  • Πιστοποιητικό συμβολαιογραφικής πράξης ή υποχρεωτική δήλωση (εάν ισχύει).Σε περίπτωση που ένα ή και τα δύο μέρη έχουν αλλάξει το όνομά του.
  • Πιστοποιητικό υιοθεσίας (Εάν ισχύει).Σε περίπτωση που ένα ή και τα δύο μέρη έχουν υιοθετηθεί.

Σημείωση: Όλα τα έγγραφα (εκτός από τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα) πρέπει να αποδειχθούν για τη γνησιότητά τους με τη σφραγίδα «Apostille» και να μας αποσταλούν 6 εβδομάδες πριν το γάμο.