Γάμος σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Ξενοδοχείο: Kalypso Cretan Village Resort

Οι γάμοι στο Kalypso δεν μπορύν να συγκριθούν: Σε μια μοναδική τοποθεσία, περιτριγυρισμένη από θάλασσα σε αυτό το υπέροχο κρητικό τοπίο, το Kalypso Cretan Village Resort έχει όλα όσα απαιτούνται για να μετατρέψει ολόκληρη την εμπειρία σε παραμύθι.

Τοποθεσία

Στα νότια του Ρεθύμνου, μεταξύ Πλακιά και Πρέβελη, βρίσκεται μια στενή φυσική ακτή, με τεράστιους βράχους που σχηματίζουν ένα μικρό φυσικό πάρκο. Σε αυτήν τη μαγική τοποθεσία, κάθε γαμπρός και νύφη θα έχουν πολλές ειδυλλιακές επιλογές χώρων για να διαλέξουν: μεγάλες αμμώδεις παραλίες, το μοναδικό κρητικό φιόρδ, κομψούς χώρους δίπλα στην πισίνα, ιδιωτικά παρεκκλήσια με θέα στη θάλασσα, υπαίθριους χώρους με θέα στη θάλασσα με απαράμιλλη ομορφιά και πολυτελείς εσωτερικές αίθουσες χορού.

Kalypso Cretan Village

Wedding Ceremony in Kalypso

Γαμήλια Τελετή

Μια γαμήλια τελετή πρέπει να αντικατοπτρίζει το προσωπικό στυλ και τις προτιμήσεις ενός ζευγαριού. Το Kalypso Cretan Village Resort μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία τελετών που συνδιάζονται με την προτιμώμενη τοποθεσία και θέμα. Είτε πρόκειται για θρησκευτικό είτε πολιτικό γάμο ή θέλετε να ανανεώσετε τους όρκους σας, το Kalypso Village Resort είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια αξέχαστη ρομαντική εκδήλωση.

Γαμήλια Δεξίωση

Το Kalypso Cretan Village Resort προσφέρει όμορφα πολυτελή μπανγκαλοους που περιβάλλονται από αυλή και φυσικό περιβάλλον. Το καθένα από αυτά έχει τη δική του μοναδική θέα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την τελετή με τους καλεσμένους σας χωρίς να χρειαστείτε μεταφορικά μέσα για να μετακινηθείτε. Μπορείτε επίσης να κάνετε και πάρτι κοκτέιλ στην παραλία! Οι σεφ του Luxury Weddings και το προσωπικό του catering σας εγγυώνται ότι θα έχετε υψηλή γαστρονομική δημιουργικότητα, λόγω της τεράστιας εμπειρίας μας σε άψογα οργανωμένες εκδηλώσεις. Επιπλέον, το μεγάλο σε έκταση φυσικό τοπίο θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία και ιδιαίτερα γούστα.

Wedding Reception in Kalyspo

Οργάνωσε τη μεγάλη ημέρα!

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ποικιλία από θέματα γάμου που θα μπορούσαν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Με την ομάδα Luxury Weddings, ο γάμος σας θα είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.